Sen jag började med no ‘poo har min hy blivit mycket bättre, förut köpte jag rengöringsmedel från apoteket som innehåller en massa uttorkande alkoholer och inte hjälper ett dugg.
Det var här jag läste om OCM och nu tänkte jag dela med mig om min rengöringsritual, OCM är djuprengörande och ska göras max 2 ggr i veckan.

Jag börjar med OCM den kan ni läsa om här!

Efteråt blandar jag två tsk bakpulver och ca 1 msk citronkoncentrat, gnid ut det i hela ansiktet eller bara där det finns finnar och pormaskar.
Det känns som att huden kokas men det försvinner efter bladningen har torkat, när den gjort det så tvättar jag bort det.
Jag brukar smörja in huden med avokadoolja eller aloe vera gel efteråt.

Efter varje gång jag har gjort OCM står jag och kollar på min näsa där dom före detta pormaskarna var och smeker mitt ansikte för att det blivit så mjukt.
Det är en rengöringsmetod som alla borde testa, men som med allt så finns det dom som reagerar negativt på OCM. Det brukar oftast bara vara så att dom använt för mycket ricinolja eller inte ångat ut ricinoljan ordentligt, det är viktigt! Om inte ricinoljan ångas ut ordentligt täpper den till porerna.

Ricinolja finns på hälsobutiker och ibland på apotek.
Avokadoolja finns oftast i livsmedelsaffärer.

Annonser